Over Relatief

Mijn naam is Trees den Brok. Ik heb veel werkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en binnen het transculturele werkveld voor psychiatrie. Ik sta voor een op maat gemaakte aanpak, open communicatie, oprechte betrokkenheid, heldere communicatie, integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en resultaat.

Omdat ik graag laagdrempelig wil werken en toegankelijk wil zijn voor een grote groep mensen, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA, NVRG en RBCZ. Wanneer je aanvullend verzekerd bent worden therapiekosten door jouw zorgverzekeraar mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Met de gemeente heb ik een contactovereenkomst ‘individuele ondersteuning’. Dit geldt onder meer voor de regio’s Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt rechtstreeks contact opnemen.

Trees den Brok Relatie- en gezinstherapeut

 

Wat ik doe, doe ik met volle passie.
Ik werk niet, ik help.”

Trees den Brok

Ervaring

Ik ben sinds 1983 werkzaam binnen de volwassenen- en jeugdzorg (Geestelijke Gezondheidszorg/GGZ) en het werkveld van justitie en TBS (Ter Beschikking Stelling).

Vanaf 2006 ben ik systeemtherapeut en ben ik werkzaam als gezins- en relatietherapeut.

Sinds 2018 ben ik supervisor systeemtherapie. Hiermee ben ik bevoegd om andere therapeuten op te leiden tot relatie- en gezinstherapeut.

Adresgegevens

Systeemtherapie Relatief
Spinding 13
5431 SN  Cuijk

Telefoon 06-83051637
info@gezinstherapeutrelatief.nl

KvK: 62992333
RBCZ: 94062016
NVPA: 102735
NVRG: 12350

Logo Gezienstherapie Relatief

Systeemtherapie Relatief is aangesloten bij RBCZ, een overkoepelende en onafhankelijke kwaliteitsorganisatie.

2021 © Systeemtherapie Relatief • design www.ontwerpvanc.nl