Online bijeenkomst NVRG

Het sectiebestuur van de NVRG-sectie Psychiatrie heeft sinds deze zomer een drietal nieuwe bestuursleden. Zij stellen zichzelf graag aan je voor in deze online ontmoeting op woensdag 20 januari 2020. Daarnaast wil het sectiebestuur, ondanks de onzekere Corona-omstandigheden, graag in gesprek met sectieleden. Aan de hand van het thema ‘Verbinding’ gaan we in groepjes uit elkaar en hopen we elkaar te inspireren, ook met het oog op ontmoetingen in de toekomst.

Door deze bijeenkomst online te organiseren, weten we zeker dat het doorgang kan vinden.

Verbinding 

Het overkoepelende thema is verbinding. We zijn benieuwd welke gedachten dit woord bij je oproept. Hoe kunnen we elkaar als sectieleden inspireren en informeren? Wat kunnen wij als sectiebestuur voor jou doen? Wat wil jij toevoegen aan de sectie?

We nodigen graag alle sectieleden Psychiatrie uit maar ook andere ST- en STW-leden die geïnteresseerd zijn in deze sectie zijn van harte welkom!

Opzet bijeenkomst 

Na een plenaire inleiding gaan we in break-out rooms uit elkaar om over de verschillende invalshoeken van dit thema te spreken. Er volgt een plenaire terugkoppeling.

We nemen aan het einde van de bijeenkomst afscheid van Pauline Beusekamp als bestuurslid. Zij heeft zich jarenlang met veel toewijding ingezet voor deze sectie en we zetten haar dan ook graag in het zonnetje.

Praktische informatie 

Wanneer?
Woensdagavond 20 januari 2021
20.00-21.30 uur via Zoom

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis maar we horen wel graag vooraf of je komt.

De aanmelding verloopt via bureau NVRG. Je kunt je aanmelden bij Irene van Baalen. Een week voor de bijeenkomst ontvang je een link om in te loggen.