— page part: relatief

Relatief

Is een praktijk voor Systeemtherapie. Het is een vrijgevestigde praktijk waar kwaliteit voor goede hulpverlening voorop staat. Systeemtherapie wordt ook wel Relatie- en gezinstherapie genoemd. Het is een vorm van psychotherapie. Bij praktijk Relatief houd ik me bezig met problemen die zich voordoen binnen je relatie of gezin (je systeem). Het kan gaan over problemen op sociaal-emotioneel vlak , psychische of persoonlijke en relationele problemen.
Bij praktijk Relatief zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt gezamenlijk ( relatie of gezin) in therapie gaan maar je kan ook individueel gebruik maken van systeemtherapie.

Praktijk Relatief werkt professioneel en beschikt over veel expertise en ervaring in verschillende werkvelden binnen de Geestelijke gezondheidszorg (volwassenen en jeugd) en het Forensische
( Justitiële) werkveld. Er wordt gewerkt met veel enthousiasme en deskundigheid.
Er is geen standaard aanpak maar samen maken we een plan op maat wat past bij jou of jullie.

De werkstijl is resultaat- en kwaliteitsgericht, sprankelend, laagdrempelig en transparant.

Omdat ik graag laagdrempelig wil werken en toegankelijk wil zijn voor een grote groep mensen, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA.
Hiermee is de kans groot wanneer je een aanvullende verzekering hebt, jouw zorgverzekeraar de therapiekosten gedeeltelijk vergoedt.
Met de Gemeente heb ik een contractovereenkomst “individuele ondersteuning”. Dit betreft o.a. de regio Cuijk, Grave, Mill en St. Hubert.
Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, u kunt rechtstreeks contact met mij opnemen.

Relatief is aangesloten bij de beroepsvereniging NVRG en NVPA , RBNG , klachten en geschillen regeling P3NL.

2. Wie ben ik

Ik ben Trees den Brok, 55 jaar oud en heb 37 jaar ervaring binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en het werkveld van Justitie en TBS. (Ter Beschikking Stelling) Daarnaast heb ik 10 jaar ervaring als Gezins- en relatietherapeut.
Ik sta voor:
geen standaard aanpak
open communicatie
oprechte betrokkenheid
heldere communicatie
integriteit
betrouwbaarheid
kwaliteit
resultaat

Ik geloof in de eigen kracht van ieder mens en dat hij/zij instaat is om zijn/haar eigen problemen aan te pakken.

3. Aanmelden

treesdenbrok@gmail.com
www.gezinstherapeut-relatief.nl
06 830 516 37

4.Adres

Systeemtherapie Relatief
Spinding 13
5431 SN Cuijk